Diode ICE triple wave laser


Wat is het?

De diode ICE laser is op dit moment het meest effectief voor definitieve ontharing. Met de diode laser is het mogelijk om ieder huidtype te behandelen en het is effectief voor iedere haarkleur. Onze ICE technologie zorgt ervoor dat de behandeling met de diode laser vrijwel pijnloos is. Ook maakt dit het apparaat extra veilig doordat je vrijwel geen kans hebt op verbrandingen van de huid. De behandelkop koelt af tot -8 graden waardoor wij vrijwel pijnloze behandelingen aanbieden zonder huidbeschadiging te veroorzaken. Met de Diode Laser heb je 75% sneller resultaat dan met IPL en het resultaat is blijvend. De methode is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de zongebruinde huid. Dit betekent dat je het hele jaar door kunt behandelen!  

Aantal behandelingen

Het aantal laserbehandelingen varieert per persoon, maar u dient rekening te houden met gemiddeld 6 tot 8 behandelingen om het lichaamshaar te verwijderen. Het aantal behandeling wordt sterk bepaald door onder andere uw haar-en huidkleur, de haardikte en het aantal haren per huidoppervlak gebied. Dat is voor elke persoon anders en onze specialist zal daarin juist adviseren om het voor u optimale resultaat te behalen. Tijdens een gratis intake gesprek krijgt u al een indicatie over het aantal behandelingen die u nodig heeft voor het gewenste resultaat. Een andere factor die een grote speelt bij het bepalen van het aantal behandelingen die nodig zijn om een maximaal resultaat te behalen is de groeicyclus van het haar. Na een eerste behandeling worden enkel de actieve haren verwijderd en zullen de reeds nog inactieve haren in de vervolgbehandelingen worden vernietigd. Houd er rekening mee dat tussen elke behandelsessie een pauze periode nodig is om de huid rust te geven.

Voordelen Diode ICE Triple Wave Laser 

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze laserbehandeling? Neem dan contact op met Nude Laser Clinic in Hoofddorp via +31 6 14274060 of bel voor een afspraak voor een geheel vrijblijvend intakegesprek. 

Contact

Parallelweg 128-A12

Beverwijk 1948 NN

Telefoon +31 6 14274060

Email info@nudelaserclinic.nl